Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Meedoen met Thuis in de (Zeehelden)Buurt in Ede

Over Thuis in de Buurt

Thuis in de Buurt is een spel voor buurtbewoners om samen op een leuke en stimulerende manier een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de buurt en om zich er meer thuis te voelen. Je kunt deelnemen aan activiteiten buiten, maar ook meedoen via de website. Omdat iedereen wel ergens goed in is (ook enthousiast deelnemen wordt gewaardeerd!), zijn er bij Thuis in de Buurt veel individuele winnaars. De grootste winnaar is de buurt zelf.

Hoe kun je winnen

Om te winnen heb je punten nodig. Deze verdien je door uitdagingen aan te gaan of door goede of leuke inzendingen te doen waarop anderen kunnen stemmen. Sommige uitdagingen kun je alleen oppakken, voor andere uitdagingen moet je samenwerken. Op deze website kun je vinden wie er nog meer meedoen. Ook vind je de uitgebreide omschrijvingen van de uitdagingen. Er zijn prijzen voor de hoogst gewaardeerde bjdrage bij elke uitdaing en voor de drie hoogst geklasseerde deelnemers. Ook is er een prijs voor beste geklasseerden in elke categorie die buiten de andere prijzen is gevallen.

Spelperiode 2e editie

Het spel begint op de burendag op 21 september en eindigt medio december. Er zijn uitdaingen die de gehele spelperiode lopen. "Snelle uitdagingen" duren twee weken. de winnars daarvan worden bekend gemaakt via

De prijsuireiking vindt zeer waarschijnlijk plaats tijdens de kerstavond inde Concoridamolen

Scoreboard

Op de website kun je van dag tot dag volgen hoeveel punten je hebt verzameld, stemmen op inzendingen van anderen en contacten leggen voor uitdagingen waarvoor je moet samenwerken.

Ook kun je je abonneren op de twee-wekelijkse nieuwsbrief met daarin de laatste standen, nieuwe uitdagingen, tips en een overzicht van inzendingen.

Wat valt er te winnen?

Thuis in de Buurt laat zien hoe je buurtgenoten jouw bijdragen en inzet waarderen. Daarnaast kom je in contact met buurtgenoten die dezelfde interesses hebben. Met de punten die je in het spel verdient, door zelf mee te doen en door waarderingen van anderen, maak je aan het eind van de gehele spelperiode kans op een van de vele prijzen.

Inschrijven en Meedoen

Alle bewoners van de Zeeheldenbuurt In Ede en aangrenzende straten kunnen meedoen. Je kunt meedoen door je in te schrijven, in te loggen en een uitdaging aan te nemen.

Laatste reacties