Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Buurtnetwerkborrel op wo 19 februari

Op woensdag 19 februari organiseren we als buurtcomité Zeeheldenbuurt een netwerkborrel voor zowel bewoners als organisaties die actief zijn in de buurt. We hopen dat het net als voorgaande jaren weer gezellige en inspirerende avond wordt. Onder het genot van een drankje kunnen we elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen over wensen en ontwikkelingen in en rond onze buurt.

Alle actieve bewoners en vertegenwoordigers van organisaties actief in de buurt zijn van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn en van gedachten te wisselen over wat u in het komende jaar voor de buurt zou kunnen betekenen en/of wat de buurt voor u zou kunnen doen.

  • Hierbij kunt u o.a. denken aan
  • samenwerking rond een activiteit in de buurt.
  • een actieve bijdrage aan een bepaalde buurtactiviteit of de promotie ervan.
  • een presentatie op de buurtmarkt.
  • een bijdrage aan een buurtavond of een artikel over een van uw activiteiten in en rond de buurt voor de huis-aan-huis buurtkrant, de email-nieuwsbrief of de website.

Dit jaar willen we met name extra aandacht schenken aan het thema “Ede, hoofdstad van de smaak”. We horen ook graag uw ideeën en suggesties voor mogelijkheden om rond dit thema samen iets te organiseren, te publiceren of te presenteren.

Er is tevens gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe wijkregisseur voor Ede-West, de heer Rizgar Parlak.

We horen graag of u wel of niet aanwezig kunt zijn. Ook als u niet aanwezig kunt zijn horen wij graag of u in 2014 al dan niet een bijdrage aan de buurtactiviteiten zou kunnen en willen leveren.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie

Met vriendelijke groet

 

Bert Alkemade

Buurtcomité Zeeheldenbuurt

tel 06-46054516

zeeheldenbuurt@ede-west.nl

Tags: 
Delen: 
Datum: 
woensdag, 19 februari, 2014 - 20:00 tot 21:30

Laatste reacties