Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Buurtspel gewonnen door Lianne Smand

Lianne Smand is de grote winnaar van het buurtspel Thuis in de ZeeheldenBuurt. Als jongere van 14 jaar heeft zij alle volwassenen achter zich gelaten. Ze verdiende in totaal 829 buurtpunten, mede door haar bijdrage aan het buurtverhaal, het ronddelen van flyers en inzendingen en reacties bij diverse uitdagingen. Bij de jongeren werd Tamara tweede met 220 punten vooral vanwege haar versie van het buurtverhaal en Kenny derde met 130 punten door de organisatie van de BMX wedstrijd. Bij de volwassenen werd Mireille de terechte eerste met 695 buurtpunten o.a vanwege haar inzet voor de tuinpantenruilbeurs, de open tuinen route en de boomtuintjes en daarnaast diverse bijdragen waaronder het mooie, maar ook verdrietige verhaal van haar cavia ZaZa. Jenni Vandeberg werd tweede met 337 punten o.a. door aktieve deelname aan diverse activiteiten, mooie tuin- en vogelfoto's en het geven van opbouwende reacties op de bijdragen van anderen. Cécile Bos verzamelde 315 buurtpunten en werd daarmee derde, met diverse inzendingen inclusief enkele fraaie natuurfoto's en het geven van vele leuke reacties. Naast deze prijswinnaars zijn er eervolle vermeldingen voor Willie van Soolingen die de hoogst gewaardeerde bijdrage had in de categorie "de leukste thuis", Ellen Klinkenberg voor de hoogst gewaardeerde bijdrage bij "dit doe ik graag", de evangelische gemeente Jonah die als organisatie het meest actief is geweest in het kader van dit buurtspel en Marije Smand die als jongste deelnemer actief heeft deelgenomen.

Aan het einde van de derde ronde werden nog heel wat extra punten gegeven die de stand aan de kop flink veranderden. Zo kregen Cécile, Kenny en Lianne extra punten voor het rondbrengen van flyers en Kees, Mireille, Siska, Lianne, Jenni, Ellen, Arie en Marije en de Eg Jonah voor de actieve deelname aan het buurtfeest. Mireille kreeg 100  punten extra voor het hoogst gewaardeerde idee voor de buurtagenda "guerillagardening". Lianne ontving in totaal maar liefst 300 buurtpunten extra voor het hoogst gewaardeerde derde buurtverhaal, het hoogstgewaardeerde verslag over de meidenclub en de hoogst gewaardeerde inzending bij "dit is onze buurt". Daarmee won ze de derde ronde met glans (470 buurtpunten), voor Mireille met 205 punten en Cécile met 110 punten.

Het einde van deze editie van het buurtspel betekent nog niet het einde van deze website. Je kunt gewoon bijdrage blijven leveren die je interessant, nuttig of gewoon leuk vindt voor je buurtgenoten. Het is de bedoeling om van september tot december het spel opnieuws te spelen, met een paar aanpassingen op basis van de feedback die we hebben gekregen.

De redactie

Tags: 
Delen: 

Reacties

Goed gedaan hoor Lianne!! Ben benieuwd naar je optreden morgen!
Vraagje aan iedereen;
Mocht er nog iemand n pot buitenbeits in de schuur hebben; ik heb 17 bouwpakketjes voor vogelhuisjes gemaakt voor de buurtdag, die moeten na het in elkaar zetten morgen met de (oudere) kinderen en volwassenen eigenlijk nog n verfje hebben! Mocht iemand nog iets geschikts hebben staan dan houd ik mij aanbevolen!!!

Lianne gefeliciteerd meid je hebt het zeer zeker verdiend!!!!

Gefeliciteerd Lianne je hebt het zeer zeker verdiend!!!!

Een actieve buurt! Mooie resultaten en Lianne gefeliciteerd met de award. In het najaar gaan we in de herkansing. Ik was nu nog niet zo actief want als grijze 50 plusser met ik met idem golf op vakantie geweest en heb daarom diverse buurt-inspiratie-spelen moeten missen.
Want als die bekende choreograaf met Engels accent (voor de oudjes onder ons) Gewooon doorgaen!igo

afbeelding van liannesmand

Bedankt voor alle felicitaties. Het was erg leuk om mee te doen aan dit spel.

Laatste reacties