Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Dit is mijn vraag...

Heb je een vraag of iemand uit de buurt je kan helpen met kennis, contacten, hulp, bepaald gereedsschap of een apparaat? Aarzel niet en stel je vraag hier.

Puntenwaardering en inzending
15 punten per inzending
Delen: 

Inzendingen voor deze uitdaging (tweede editie Buurtspel)

Ingezonden door: @min

Op zaterdag 12 oktober van 10.00-12.00u organiseren we weer een buurtschouw (de zgn IBOR Toets) om de stand van het onderhoud van de openbare ruimte te inventariseren. We kijken dan waar verbeteringen in het groenonderhoud en dat van de straten, trottoirs en pleinen nodig zijn. Het buurcomite Zeeheldenbuurt organiseert de buurtschouw samen met de gemeente. Na de buurtschouw wordt een knelpuntenlijst opgesteld die als leideraad dient voor de aanpak in het komende jaar.We zoeken nog mensen die aan de buurtschouw mee zouden willen doen.

Meer lezen
Waardering:
Nog geen stemmen

Oude inzendingen voor deze uitdaging (eerste editie)

Ingezonden door: Mireille Klinkenberg

Wij zijn op zoek naar een locatie om onze heideweekkar op te kunnen bouwen. Te denken valt aan een leegstaande garagevof carport welke wij in de maand augustus (of al eerder?) mogen gebruiken. Stroom en licht is wenselijk maar niet noodzakelijk!
Kunt u ons helpen? Stuur een mailtje naar m.klinkenberg1@upcmail.nl

Meer lezen
Waardering:
Gemiddeld: 4 (1 stem)
Ingezonden door: Mireille Klinkenberg

Wij zijn op zoek naar:
(Kippen) gaas
Hardboard / dun triplex
Balkhout, regelwerk
Latexverf in diverse kleuren
Kwasten
Lakens
Enz enz
Heeft u iets wat wij misschien kunnen gebruiken? Stuur een mailtje naar m.klinkenberg1@upcmail.nl

Meer lezen
Waardering:
Gemiddeld: 4 (1 stem)
Ingezonden door: Mireille Klinkenberg

Voor de heideweekoptocht zijn wij op zoek naar een aantal mensen die mee willen lopen (verkleed) in de optocht met onze buurtinzending! Contact opnemen met Mireille Klinkenberg via m.klinkenberg1@upcmail.nl of via deze website!

Meer lezen
Waardering:
Gemiddeld: 4 (1 stem)
Ingezonden door: @min

Volgende week is er de tuinplantenruilbeurs en de BMX wedstrijd. Het lijkt me goed om voor die activiteiten nog wat extra flyers rond te brengen, huis aan huis, met name in de straten rond het Banckertplein en de Bettekamp op woensdag, donderdag of vrijdag. Als verschillende mensen een paar straten doen (100-150 huizen) komen we een heel eind. Het is tegelijk extra aandacht voor het buurtspel.

Meer lezen
Waardering:
Gemiddeld: 4 (1 stem)
Ingezonden door: Speelotheek

Vindt u het leuk om met kinderen, ouders en speelgoed om te gaan en kunt u een beetje werken met computers? Kom dan als vrijwilliger meehelpen aan de uitleenbalie van Speelotheek 't Retoertje aan de Molenstraat 45 in Ede. U draait dan minimaal 1x per 3 weken een dienst van 2 uur op een vast dagdeel mee, meerdere dagdelen meehelpen is ook mogelijk. Meer info via info@speelotheekede.nl of via tel. 0318-668994.

Meer lezen
Waardering:
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

Laatste reacties